L’ACE-CEEC i la Facultat d’Enologia de la URV ha organitzat, una temporada més el Club de Tast. La primera sessió va anar a càrrec d’Ester Delgado, alumni del grau d’Enologia de la URV i cap del departament de qualitat i enologia de Caves bohigas, a Òdena.
Les Caves Fermí Bohigas són un celler mitjà, amb més de 800 anys d’antiguitat. Exporten gairebé el 85% dels seus productes a Europa, Amèrica i Àsia, reservant la resta per la venda nacional i local.
Tenen 2 marques, Bohigas i Mas Macià i elaboren 7 tipologies de Vins espumosos amb DO Cava, des de Brut Nature fins a Rosat i Semi-sec, amb categoria Gran Reserva, Reserva i jove. I 4 vins, un Xarel•lo, una Garnatxa Blanca, una Garnatxa Negra i un Sumoll, tots monovarietals.
En aquest primer tast, es van tastar quatre dels seus productes;
👉🏻 2 Caves: Bohigas Extra Brut Gran Reserva i Noa de Bohigas
👉🏻 2 Vins: Xarel•lo i Sumoll en rama