TALLER DE TAST: Sortida final al Pallars

El passat dia 1 de juny es va fer una sortida al Pallars, per finalitzar el taller de tast d’aquest any. Aquesta sortida va ser organitzada amb l’objectiu de conèixer de primera mà la rica tradició vinícola de la comarca i oferir als participants una experiència enriquidora per aprofundir en el coneixement dels vins del Pallars.

La jornada va començar amb la visita de dos cellers destacats, Celler Cota 730 Rialp i Celler Terrers del Pallars. Durant aquestes visites, van explorar les instal·lacions i conèixer els processos de producció del vi. Els responsables dels cellers els van oferir una visió detallada sobre les tècniques tradicionals i innovadores que utilitzen.

La visita va culminar amb un dinar al Celler Terrers del Pallars, on van gaudir d’una deliciosa selecció de plats locals maridats amb alguns dels millors vins produïts pel celler.

Agraïm l’assistència de tots els participants i l’acollida dels cellers visitats.