Aquest any el Taller de Tast es composa de 6 sessions i es realitzaran a la sala de tast de Juvé & Camps d’Espiells.
Sessió 1. Dimarts 1 de març de 2022. De 19:00 a 21:00 hores
Selecció de Garnatxes Negres i Macabeus de vinyes velles recuperades càrrec del Fernando Mora, Master of Wine i enòleg de Bodegas Frontonio.
Sessió 2. Dimarts 5 d’abril de 2022. De 19:00 a 21:00 hores
Vins catalans d’alçada a càrrec de l’Anna Baquès, enòloga de Llivins
Sessió 3. Dimarts 3 de maig de 2022. De 19:00 a 21:00 hores
Com conforma el perfil d’un vi el material a on envelleix? Tastarem un mateix vi elaborat en diferents materials: roure, formigó i cocciopesto. A càrrec del Marco Antonio Mirones, biòleg i enòleg de l’empresa De la copa a la cepa.
Sessió 4. Dimarts 31 de maig de 2022. De 19:00 a 21:00 hores
Selecció d’Orange Wines a càrrec dels membres del taller de tast
Sessió 5. Dimarts 14 de juny de 2022. De 17:00 a 19:30 hores
Visita al celler Purgatori, Família Torres.
Sessió 6. Dimarts 15 de novembre de 2022 . De 19:00 a 21:00 hores
Selecció de vins d’Itàlia a càrrec de la sommelier Chiara
L’organització es reserva el dret de canviar i/o modificar el programa.