1a Sessió del Club de Tast amb la Facultat de l’Enologia de la URV
Aleix Solergibert, ex-alumne de la Facultat d'Enologia i guanyador del Premi Jaume Ciurana l'any 2019,…
1a Sessió del Club de Tast amb la Facultat de l’Enologia de la URV
Aleix Solergibert, ex-alumne de la Facultat d'Enologia i guanyador del Premi Jaume Ciurana l'any 2019,…
Una quarantena de professionals del sector donaran a conèixer els seus vins el dimecres 8…
Punt i final al “Projecte per a la determinació de l’evolució de la permeabilitat a l’oxigen…
El president-degà ha assistit al nou INCAVI LAB, un dels laboratoris més avançats d’Europa
El Departament d’Acció Climàtica destina 1 milió d’euros en el nou INCAVI LAB La inversió…
15 cellers de la DO Terra Alta a la Barcelona Wine Week 2023
La Denominació d’Origen Terra Alta torna a Barcelona el mes de febrer per participar en la tercera…
Presentació de la nova anyada del vi solidari “La Garnatxa Valenta”
L’associació Terra de Garnatxes presenta la nova anyada del seu vi solidari La Garnatxa Valenta el pròxim dilluns 6 de febrer en el marc de…
Nou cellers de la DO Pla de Bages seran a la Barcelona Wine Week
Els cellers participants són Collbaix-Celler el Molí, Heretat Oller del Mas, Més Que Paraules, Abadal,…
Torna el Club de Tast a la Facultat d’Enologia, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la…
El taller de tast va començar el passat dia 17 de gener amb les explicacions…
La nueva normativa sobre etiquetas de vino A partir del 8 de diciembre de 2023…