Ha estat una jornada enriquidora on s'ha parlat de vi amb 360°. En contraposició amb…
El president-degà assisteix a la tercera edició dels “Barcelona Rosé International Bubble Awards”
Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards és el concurs que premia els millors vins escumosos rosats del món. Enguany,…
Vinyataires i enòlogues demanen més visibilitat de camí cap a la igualtat
S'enfronten al dia a dia amb la mateixa cadència i persistència que ho fa el…
Combatre els efectes del canvi climàtic mitjançant l’aplicació foliar de derivat específic de microorganismes Dilluns,…
La DO Montsant posa el focus en el consumidor després de la campanya del 20è aniversari
La Denominació d’Origen Montsant arrenca una nova etapa després de l’any de celebracions pel seu 20è aniversari. I ho…
L'ACE - CEEC no podia faltar a la Festa del Soci 2023, celebrada al Celler Domenys, a Sant…
Nova acció de la DO Catalunya per enfortir l’aposta per la cultura, de la mà del Grup Focus
Des d'aquest març, la DO Catalunya sortejarà mensualment un lot de vins entre els espectadors…
El Dr. Ramón Estruch, president de la Fundació per a la Recerca del Vi i…
Solucions de bombeig adapades a les necessitats de cada celler
Soluciones de bombeo adaptadas a las necesidades de cada bodega Segunda generación de bombas…
La Fundació Institut Català del Suro (ICSuro) ha participat a la darrera edició d’Enomaq, el…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 58
- Go to the next page