Dimarts 13 de juny de 2023, es va celebrar la setena i última sessió del…
Celebrada amb èxit la sisena sessió del taller de tast 2023, el dia 16 de…
El celler del Penedès presenta la nova imatge del seus quatre vins singulars, inspirada en…
La Union des OEnologues de France enguany ha celebrat el seu Congrés anual a Perpinyà, des de dijous a diumenge van…
La Nit de l’Enologia, que es va celebrar el passat divendres, 2 de juny. L’esdevenimentva…
La patronal del Cava presenta la seva estratègia per als propers tres anys
AECAVA ha fet públic el seu Pla Director 2023-2025 on busca posar en relleu la…
La Fundació Institut Català del Suro ha participat al 44è Congrés Mundial de la Vinya…
La XI Jornada Ambiental aborda l’ecoansietat i la lluita climàtica dels joves
La Universitat de Barcelona reuneix científics, experts i activistes per parlar de la situació actual…
Presentació del III Festival Gastronòmic CORPINNAT al Palau Robert de Barcelona
El Festival Gastronòmic CORPINNAT arriba aquest any a la tercera edició havent-se consolidat com una de les…
MÉS ATENTS QUE MAI A AQUESTA TEMPORADA DE LLEVA ’Eloi Madrià diu que la pela de…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 58
- Go to the next page