Jean Leon mostra el potencial de la varietat ancestral forcada amb el nou vi experimental FO-22
De producció limitada, és un dels pocs vins elaborats amb aquesta varietat prefiloxèrica, plantada a…
Jean Leon mostra el potencial de la varietat ancestral forcada amb el nou vi experimental FO-22
De producció limitada, és un dels pocs vins elaborats amb aquesta varietat prefiloxèrica, plantada a…
AEB Group anuncia SimonPietro Felice com a nou CEO, a partir del dia 1° setembre…
L'estudi del Departament de Química Analítica i Química Orgànica, que es basa en un mostreig…
La verema 2023 de la DO Montsant, la més primerenca de la seva història
La verema a la Denominació d’Origen Montsant va començar oficialment el 17 d’agost, tot i que la primera…
El celler Cuscó Berga, ha obtingut recentment el reconeixement per dos dels seus escumosos: Cuscó…
Família Torres introdueix la pastura amb animals en la gestió sostenible dels seus boscos
El celler col·labora amb pastors de cabres i amb l'associació Forest Horses en un projecte…
Confirma también que el riesgo de padecer un evento cardiovascular más grave, como un infarto…
Els investigadors de l'INCAVI, Claustre Grau i Lluís Giralt han participat a la jornada tècnica…
Verema 2023: extrema per sequera, baixa producció i alta concentració
Enòlegs que treballen en diversos punts de Catalunya parlen de la situació en un moment…
Des de la dècada dels anys vuitanta que embotellaven els seus propis vins des del…