Combatre els efectes del canvi climàtic mitjançant l’aplicació foliar de derivat específic de microorganismes Programa…
Diferències obtingudes entre els mateixos vins tapats amb diferents juntes. Tast a cegues de 5…
SESSIÓ DE TAST: Tapaments tecnològics en diferents vins i la seva evolució.
Tast comparatiu per veure la capacitat d’expressió aromàtica dels vins amb diferents tipus de tancaments,…
Programa Data: 6 de juny de 2023 Organitza: CHR HANSEN i ENOCENTRO
JORNADA TÈCNICA: Les claus de l’Enologia actual i el futur: Sostenibilitat, Tecnologia i Innovació
Programa Data: 16 de juny de 2023 Organitza: Enartis Sepsa S.A.U.
El divendres 17 de novembre de 2023 es celebrarà el Congrés Internacional ACE de l'Enologia…
MASILVA, renova el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
M.A.SILVA El Grupo M.A.SILVA, fundado en 1972 por Manuel Alves da Silva, actual presidente, ha…
El Torelló 2a (2 anyades) 18/19 Brut Nature és una edició limitada i singular que expressa…
L’ESVICC i la DO Pla de Bages concedeixen 5 beques d’estudis relacionats amb la vinya i el vi
Els alumnes becats tenen petits projectes vitícoles al Bages Les beques són al 50% en…
La WINETRUCK de la DO Catalunya tanca amb èxit la setmana del llibre en català
La Denominació d’Origen Catalunya ha estrenat en aquesta edició de la Setmana del Llibre en…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 58
- Go to the next page