Amb l’objectiu de fomentar la cooperació, l’intercanvi d'idees i enfortir la nostra relació, hem iniciat…
Ja estan obertes les inscripcions per al Congrés Internacional ACE de l’Enologia i el Cava 2023
Ja estan obertes les inscripcions per al Congrés Internacional ACE de l’Enologia i el Cava 2023“Solucions…
Vilarnau Rosé delicat ecològic, el millor cava rosat reserva als premis vinari
Els Premis Vinari han reconegut Vilarnau Rosé Delicat Ecològic com el millor Cava Rosat Reserva…
Els Vinari 2023 premien el projecte de varietats ancestrals de Família Torres
Sons de Prades 2021, Secret del Priorat 2020 i Viña Esmeralda 2022 obtenen medalla d’or…
Josep Maria Puiggròs: “He vist una evolució extraordinària del vi català”
La seva trajectòria es fa difícil de resumir en un article i poques paraules. L’Enginyer…
El medaller complet de l'onzena edició dels Premis Vinari Els Premis Vinari han donat a…
La URV organitza a Reus una nova edició del cicle de divulgació científica “La ciència del vi”
Les nou sessions mensuals de què consta l’esdeveniment inclouen una xerrada sobre el món del…
L’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) presenta la seva estratègia tecnològica basada en…
La verema de la DO Tarragona finalitza amb reducció de la producció i una gran qualitat del raïm
La Denominació d’Origen Tarragona dona ja per finalitzada la seva verema 2023, i ho fa molt satisfeta per l’estat sanitari…
Josep Lluís Bonet i M. Rosa Blanch, al jurat del 22è premi d’enologia Jaume Ciurana de la URV
Josep Lluís Bonet, president de la Cambra de Comerç d'Espanya, i M. Rosa Blanch, presidenta…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 58
- Go to the next page