La DO Tarragona treballa en un estudi per millorar la qualitat dels vins elaborats amb macabeu
El projecte, portat a terme per tècnics de l’INCAVI en col·laboració amb la DO, se…
La DO Tarragona treballa en un estudi per millorar la qualitat dels vins elaborats amb macabeu
El projecte, portat a terme per tècnics de l’INCAVI en col·laboració amb la DO, se…
FIVIN presenta en aquest informe les accions i activitats desenvolupades per la Fundació per la Investigació…
ACTUALITZACIÓ DE LA NORMA UNE-ISO 10106 SOBRE MIGRACIÓ GLOBAL PER A TAPS DE SURO Publiquem…
L'ACE-CEEC hem assistit a l'Acte de lliurament dels premis de la DO Empordà. La presidenta…
Convocatòria dels Ajuts per la Pedra Seca PDF DE LA CONVOCATÒRIA DELS AJUTS PER LA…
La festa va tenir lloc el dissabte 9 de desembre als Jardins del Palau R0bert…
Pere Campos, president dels enòlegs: “La Toscana és el Penedès d’Itàlia”
Aquest mes de novembre ha reunit a Sant Sadurní d’Anoia els enòlegs i enòlogues de…
Tot a punt per una nova edició de la Festa del Vi Novell a Barcelona
La festa tindrà lloc dissabte 9 de desembre als Jardins del Palau Robert, des de les…
Set vins catalans premiats a la 31a edició del Concurs Mundial de Vins Extrems L’INCAVI…
El dimecres 29 de novembre a les 19:15 h s’ha dut a terme a la…