L’INCAVI-DACC avaluarà la influència d’espècies botàniques d’origen català en la composició i perfil aromàtic del…
CAVATAP, renova el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
DES DE 1988 AL COSTAT DELS MILLORS CELLERS Som especialistes en productes per a l’elaboració,…
La evidencia científica asocia el consumo moderado de vino con un estilo de vida saludable
Más de 30 investigadores internacionales avalan con sus estudios como un patrón dietético y social,…
Vilarnau revalida el certificat “SUSTAINABLE WINERIES FOR CLIMATE PROTECTION”
Vilarnau ha revalidat el certificat “Sustainable Wineries for Climate Protection”. Per renovar aquest segell sostenible…
La DO Pla de Bages tanca amb èxit l’edició rècord de la Barcelona Wine Week
Una edició consolidada que assoleix rècord d’expositors i planteja ampliar l’espai. Distribuïdors i premsa nacional…
El valor global del sector surer, un element diferencial que no aprofiten prou els vins espanyols
És la conclusió d’una taula rodona amb representants de pes del sectors forestal, industrial i…
L’ACE-CEEC assisteix al tast “Grans vins catalans vinificats amb eines locals”
El dimarts 6 de febrer, L’ACE-CEEC va assistir al tast conduït pel sommelier Ferran Centelles, amb el títol…
Nova sessió del Club de Tast a la Facultat d’Enologia, a càrrec de Rafael Richart
El dia 31 de gener vam celebrar una sessió de tast a la Facultat d’Enologia…
Aquesta normativa tracta la menció "natural" en productes vitivinícoles. NORMATIVA ·Prohibido el uso del…
Un producte històric del celler sadurninenc Caves Blancher torna a comercialitzar la darrera reserva que…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 58
- Go to the next page