Congrés Internacional Dieta Mediterrània al saló d’Alimentària de Fira de Barcelona.
Aquest 10 i 21 de Maç vam tenir la possibilitat d'assistir al Congrés internacional de…
Congrés Internacional Dieta Mediterrània al saló d’Alimentària de Fira de Barcelona.
Aquest 10 i 21 de Maç vam tenir la possibilitat d'assistir al Congrés internacional de…
Tercera sessió del taller de tast: Històries dels vins a càrrec de l’enòleg Lluís Ràfols.
El passat 19 de març es va celebrar la tercera sessió del taller de tast, …
Engega FUTURECORK, un projecte transformador per a la promoció de la bioeconomia al sector surer…
12 CELLERS DE LA DO MONTSANT A L’EDICIÓ D’ENGUANY DE PROWEIN DÜSSELDORF
12 cellers de la Denominació d’Origen Montsant participen enguany a la fira ProWein, que se celebra a Düsseldorf del 10 al…
ENARTIS Renova el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
Enartis renova un altre any la seva confiança amb l'Associació Catalana d'Enòlegs Sobre Enartis Enartis…
El concert de Judit Neddermann a l’Església del Poble Vell de Corbera serà el tret…
Aquesta ampliació d’analítiques acreditades és fruit de la transformació de l’Institut Català de la Vinya…
L’INCAVI amb la col·laboració de la Delegació del Govern a Itàlia organitza una masterclass per…
El màster universitari en Begudes Fermentades et forma com a investigador i professional en l'àmbit…
MAGUSA renova el patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
MAGUSA, maquinaria vinícola. Torna a patrocinar l'ACE - CEEC MAGUSA és una empresa dedicada al…