Màster universitari en Begudes Fermentades

El màster universitari en Begudes Fermentades et forma com a investigador i professional en l’àmbit de les begudes fermentades: vi i cervesa.

El programa t’ofereix dues orientacions professionals clares, segons l’especialitat que vulguis escollir:

Avenços de la Recerca Enològica: forma professionals de la recerca dins l’àmbit de l’enologia o la biotecnologia alimentària que vulguin realitzar tesis doctorals o incorporar-se en departaments d’R+D+I en organismes públics o privats de recerca.

Ciència i Tecnologia de la Cervesa: forma professionals procedents de diferents àmbits (biotecnòlegs, enòlegs, enginyers, etc) en el procés d’elaboració dels diferents tipus de cerveses, tant industrials com artesanals.

També tens l’opció de cursar el màster sense escollir especialitat, amb un perfil més genèric. Per tant, es tracta d’una titulació amb objectius de formació en recerca i professionalitzadora de molt ampli abast.

 

Aquí es pot consultar més informació.