- Aquest esdeveniment ja ha passat.
La gestió de l’aigua en empreses agroalimentàries en un context d’emergència per sequera
gener 10 @ 10:00 am - 12:00 pm
Presentació
En el context actual d’emergència climàtica, accentuat el darrer any amb una sequera sense precedents, es fa urgent la necessitat d’adoptar mesures des de tots els sectors de la societat per estalviar aigua.
Empreses del sector agroalimentari, no alienes a la situació, ja han començat a adoptar mesures per tal de mitigar la seva petjada hídrica.
L’objectiu d’aquesta jornada és oferir informació actualitzada de la situació actual, exposar varis casos d’èxit en l’aplicació de diferents tecnologies orientades a aconseguir una gestió més eficient de l’aigua en empreses agroalimentàries i fomentar la reflexió de les empreses del sector.
PROGRAMA
Inscripcions
A través de RuralCat: Inscripcions
Per a més informació:
Subdirecció general d’Indústries i
Qualitat Agroalimentàries
A/e: sdgiqa.daam@gencat.cat