Calendari de Esdeveniments
Dl Dl
Dt Dt
Dc Dc
Dj Dj
Dv Dv
Ds Ds
Dg Dg
3 esdeveniments,
Français de base pour la viticulture Modalitat a distància (16/10 – 30/11 2023)
Al món del vi i l’enoturisme, és necessari poder desenvolupar-se amb familiaritat en francès. Aquest curs està pensat per millorar les aptituds lingüístiques i vocabulari tècnic en llengua francesa, i tractarà aspectes de la vinya, les tasques de manteniment i el terroir que influeix i caracteritza el vi d’un territori. Aquest curs està dirigit a professionals del sector amb coneixements de francès (mínim […]
La URV organitza a Reus una nova edició del cicle de divulgació científica “La ciència del vi”
Les nou sessions mensuals de què consta l’esdeveniment inclouen una xerrada sobre el món del vi per part d’investigadors i investigadores de diferents disciplines científiques i el tast de dos vins de la DO Montsant El paper del vi a l’antiguitat, els criteris per fer un bon maridatge, l’herència que van deixar grecs i romans, […]
Curs per a tècnics de poda en vinya. Aprofundiment a la poda de respecte.
Presentació i objectius Aquest curs està destinat a operaris i productors agrícoles amb experiència en la poda de la vinya. Orientat a caps de colla i encarregats. •Parlar de l’equilibri de les plantes i saber perquè podem un cep. •Aprendre conceptes avançats de la poda hivernal i de la poda en verd de primavera •Conèixer […]
6 esdeveniments,
SITEVI 2023
Dates: del 28 al 30 de novembre SITEVI és una de les fires professionals internacionals més importants dedicades a l'equipament i l'expertesa per a les indústries vitivinícoles, oli d'oliva, fruites i hortalisses. Aquest esdeveniment es realitza cada dos anys a Montpeller, França, i és conegut per reunir professionals de tot el món. El saló ofereix […]
Producció agrària sostenible (PAS) i el Quadern Integrat d’Explotació (QIE)
Producció agrària sostenible (PAS) i el Quadern Integrat d’Explotació (QIE)
Aquesta jornada pretén donar informació i resoldre els dubtes als titulars de les explotacions agrícoles. La PAS vol valorar la feina ben feta de les explotacions que s'esforcen per assolir nous reptes en matèria de sostenibilitat, fent compatibles la producció d'aliments i la conservació de recursos, preservant el medi ambient; sense oblidar l'assoliment de fites […]
5 esdeveniments,
5 esdeveniments,
Potenciant la nostra identitat. Estratègies de xarxes socials per a DOP i IGP
Potenciant la nostra identitat. Estratègies de xarxes socials per a DOP i IGP
Presentació Les xarxes socials són una eina essencial per a la promoció del producte agroalimentari amb distintiu de qualitat, però s'han d'utilitzar de manera correcta per a maximitzar l'impacte sobre el públic objectiu i minimitzar l'esforç que suposa aquesta tasca. Els beneficis, si se sap potenciar aquesta eina, són innumerables: canal de comunicació immediat i […]
3 esdeveniments,
Sostenibilitat i petjada de carboni als laboratoris
Sostenibilitat i petjada de carboni als laboratoris
La jornada té com a objectiu principal sensibilitzar els professionals de laboratori sobre la importància de reduir l’empremta de carboni en la seva activitat, promoure pràctiques més sostenibles i contribuir a la conservació del medi ambient. A través de les presentacions de persones expertes i de l’intercanvi d’experiències, es vol conèixer quin és l’impacte del […]
4 esdeveniments,
Reptes de futur a la viticultura
Reptes de futur a la viticultura
En aquesta jornada es tractarà el futur del sector vitivinícola davant del repte del canvi climàtic en les properes dècades, tenint en compte la pagesia i el territori. PROGRAMA
Reptes de futur a la viticultura
Reptes de futur a la viticultura
Presentació En aquesta jornada es tractarà el futur del sector vitivinícola davant del repte del canvi climàtic en les properes dècades, tenint en compte la pagesia i el territori. PROGRAMA Lloc VINSEUM Plaça de Jaume I, 1 08720 Vilafranca del Penedès Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Unió de […]