Contingut efectiu d’envasos
Presentació Alguns equips, com els de control de pes, són d’ús generalitzat a quasi totes les organitzacions, mentre que altres són específics segons l’activitat. En tot cas, cal establir unes pautes per a la seva gestió. Aquestes pautes les pot definir el propi operador segons el seu criteri d’anàlisis del risc o, en alguns casos, […]
BxCat Alimentació
Benvolguts col·legiats, benvolgudes col·legiades, Des del CBCat (Centre Blockchain de Catalunya) ens han fet arribar informació d’un esdeveniment que pot ser del vostre interès. Es tracta del BxCat Alimentació, una jornada dedicada a la innovació tecnològica en el sector agroalimentari, i en concret a l'aplicació de la tecnologia blockchain en aquest àmbit. L'esdeveniment tindrà lloc […]
VITEFF
VITeff és l'únic Saló Internacional de Tecnologia del Vi Escumós. Passa cada dos anys després de la verema. Va ser organitzat per la Cambra de Comerç del Marne fins al 2019 i ara està gestionat per EFFEVENT. Tota la informació a www.viteff.com
Els vins de la DO Montsant mariden un any més el Festival Terrer
Ja està en marxa una nova edició del Festival Terrer al Priorat. Es tracta de la setena edició d’aquest esdeveniment cultural que uneix paisatge, cultura i vi, apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori, i que omple la comarca fins al mes de desembre de concerts que van des del petit format fins a altres destinats […]
Français de base pour la viticulture Modalitat a distància (16/10 – 30/11 2023)
Al món del vi i l’enoturisme, és necessari poder desenvolupar-se amb familiaritat en francès. Aquest curs està pensat per millorar les aptituds lingüístiques i vocabulari tècnic en llengua francesa, i tractarà aspectes de la vinya, les tasques de manteniment i el terroir que influeix i caracteritza el vi d’un territori. Aquest curs està dirigit a professionals del sector amb coneixements de francès (mínim […]
Descobreix el nou espai d’innovació disruptiva de la indústria alimentària
L’Àrea d’Indústries Alimentàries de l’IRTA de Monells treballa amb i pel sector agroalimentari que ha de respondre a les demandes i necessitats d’un mercat condicionat per consumidors cada vegada més informats i empoderats, conscienciats amb la salut, compromesos amb el medi ambient i les implicacions socioeconòmiques del sistema alimentari. El sector agroalimentari està experimentant una […]
Dones del món rural
Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: EA Vallfogona de Balaguer Tel.: 973 443 650 A/e: aecaval.daam@gencat.cat
Entrega Premis Míldiu 2023
INSCRIPCIONS A través d'INNOVI https://innovi.cat/esdeveniments/entr ega-de-premis-mildiu-2023/ Per a més informació: Associació AEI INNOVI Tel. 931185951 Correu - e : comunicacio@innovi.cat PROGRAMA
Most 12a edició
Festival Internacional de Cine del Vino Noviembre 2023 Del 2 al 12 al Penedès Del 22 al 26 al Priorat Most | Festival internacional de Cinema del Vi i el Cava (mostfestival.cat)
Norma IFS Food V8: canvis de la nova versió
Jornada tècnica en línia el dijous 2 de novembre de 2023. PROGRAMA Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà Mònica Pascual Tel.: 972 630 123 A/e: monica.pascual@gencat.cat
Gastronomic Forum Barcelona 2023
Recinte Montjuich BarcelonaData: 6 - 8 de novembre de 2023 Localització: Recinte Montjuïc, Barcelona Descripció: El Gastronomic Forum Barcelona és l'esdeveniment gastronòmic més gran de l'any que tindrà lloc a Barcelona del 6 al 8 de novembre. La ciutat es convertirà en la capital gastronòmica on es podran conèixer totes les novetats del sector. El fòrum compta […]
‘Malvasia, una varietat recuperada i adaptada al canvi climàtic’, a debat en el Gastronomic Forum Barcelona
L’INCAVI organitza una ponència amb tast al voltant d’aquesta varietat recuperada amb èxit En el marc del Gastronomic Forum Barcelona, que se celebra del 6 al 8 de novembre en el Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, l’INCAVI organitza una ponència amb tast que girarà al voltant de la recuperació de la malvasia, una de les varietats de […]