Matins d’innovació social al sector agroalimentari
El Departament d'Acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) promou, en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), els Matins d'innovació agroalimentària, un format de seminari tècnic que […]
JORNADA TÈCNICA: Las claves de la enología actual y del futuro: sostenibilidad, tecnologia e innovación
Dimarts, dia 8 de juny 2023 a les 9 hEscola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech PROGRAMA 09.00 - Benvinguda i presentació dels ponents.09.30 - L'estabilitat col·loidal […]
Arriba la dotzena edició Temps de Vi
La fira Temps de Vi, que es va presentar ahir en la ja tradicional trobada a l’Espai Far de Vilanova, arriba enguany el cap de setmana del 9, 10 i […]
12a edició de Temps de Vi arriba plena de novetats per millorar l’experiència del visitant
La dotzena edició de la fira Temps de Vi arrenca aquest pròxim divendres a la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú. I ho fa amb tot un seguit de novetats i millores que busquen fer encara més […]
El repte de l’envàs sostenible en el sector agroalimentari de Girona (2a sessió)
Els envasos sostenibles són ara més que mai una prioritat per a les empreses agroalimentàries. Com ens afectaran els canvis legislatius de la nova llei d’envasos? Quins són els punts […]
Jean Leon marida els seus vins amb òpera i pintura en una nova jornada del ViArt
La setena edició tindrà lloc el proper dissabte 10 de juny i culminarà amb un concert de la soprano Laura del Rio i del pianista Josep Buforn Jean Leon […]
El Quadern Integrat d’Explotació
Presentació L'objectiu d'aquesta jornada és presentar als agricultors el Quadern Integrat d'Explotació (QIE) de Catalunya, que és el sistema electrònic proporcionat pel Departament en què els titulars d'explotacions agràries han […]
El reg en vinya
L'aigua és un bé escàs i valuós. La situació clitmàtica que vivim ens obliga a reflexionar sobre com hem de treballar la vinya. Amb el canvi climàtic, les sequeres seran […]
Els sòls vius en vinya, entendre i actuar
La regeneració dels sòls en vinya no és fàcil. Els viticultors sovint es troben amb importants dificultats, principalment amb reduccions de vigor durant moltes campanyes, que no faciliten que aquestes […]
Més que vi. El territori com a discurs: investigacions del Sapiens del Vi
L'objectiu d'aquesta jornada és el d'apropar el coneixement d'el Bulli foundation i les seves investigacions en el sector vinícola recollides al Sapiens del Vi als professionals del Sector. Ferran Centelles, […]
Viticultura regenerativa
13º edició Festa del Trepat de Barberà de la Conca Jornada tècnica Barberà de la Conca, divendres 30 de juny de 2023 Com a preludi de la 13a edició de […]