Producció agrària sostenible (PAS) i el Quadern Integrat d’Explotació (QIE)
Aquesta jornada pretén donar informació i resoldre els dubtes als titulars de les explotacions agrícoles. La PAS vol valorar la feina ben feta de les explotacions que s'esforcen per assolir […]
Potenciant la nostra identitat. Estratègies de xarxes socials per a DOP i IGP
Presentació Les xarxes socials són una eina essencial per a la promoció del producte agroalimentari amb distintiu de qualitat, però s'han d'utilitzar de manera correcta per a maximitzar l'impacte sobre […]
Sostenibilitat i petjada de carboni als laboratoris
La jornada té com a objectiu principal sensibilitzar els professionals de laboratori sobre la importància de reduir l’empremta de carboni en la seva activitat, promoure pràctiques més sostenibles i contribuir […]
Reptes de futur a la viticultura
En aquesta jornada es tractarà el futur del sector vitivinícola davant del repte del canvi climàtic en les properes dècades, tenint en compte la pagesia i el territori. PROGRAMA
Reptes de futur a la viticultura
Presentació En aquesta jornada es tractarà el futur del sector vitivinícola davant del repte del canvi climàtic en les properes dècades, tenint en compte la pagesia i el territori. […]
La gestió de l’aigua en empreses agroalimentàries en un context d’emergència per sequera
Presentació En el context actual d’emergència climàtica, accentuat el darrer any amb una sequera sense precedents, es fa urgent la necessitat d’adoptar mesures des de tots els sectors de la […]
Poda i adaptació de la vinya a les condicions de sequera
La situació de sequera continuada des de fa molts mesos, està provocant incertesa entre els viticultors/res sobre quina és la poda més adient per a la propera campanya. En aquesta […]
La realitat climàtica a la DO Empordà: com afrontar-la?
Presentació La sequera que estem patint els últims anys serà la nova normalitat? Què podem fer i com per adaptar el maneig de les vinyes a aquests nous contexts? La […]
Actualitat en el sector oleícola
Presentació Un any més aquesta jornada s'emmarca dins de la programació del conjunt d'actes i activitats que es realitzen en el marc de la 61a Fira de l'Oli. En l'edició […]
Poda i adaptació de la vinya a les condicions de sequera continuada
Presentació La situació de sequera continuada des de fa molts mesos està provocant incertesa entre els viticultors/res sobre quina és la poda més adient per a la propera campanya. En […]
MillésimeBIO
Fira Mundial de vins ecològics i altres begudes alcohòliques Millésime Bio › Homepage (millesime-bio.com)
Reg eficient en conreus llenyosos
Presentació Amb el canvi climàtic, les sequeres seran cada cop més habituals i duradores. Això comportarà que la disponibilitat d'aigua anirà sent cada cop menor. Davant d'aquest fet, cal prendre […]