Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

Tècnics de Poda en vinya. Aprofundiment a la poda de respecte.

Del 15 al 24 de novembre de 2022 Modalitat presencial adreçada a TREBALLADORS EN ACTIU. (abstenir-se jubilats i funcionaris) Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, Sant Sadurní d’Anoia. 18 hores Inscripcions

Experiència en l’aplicació d’estratègies alternatives per al control eficaç de la podridura grisa del raïm causada pel fong Botrytis cinerea.

El projecte “Estratègies alternatives a l’ús de fungicides de síntesi per al control de Botrytis al cultiu de la vinya”, dins del marc de la convocatòria “Ajut a les activitats de demostració” del DACAAR, defineix diferents estratègies de tractaments per combatre la malaltia fúngica de la podridura grisa, coneguda també com a Botrytis cinerea. Les […]

Vin-Q: Comunitat digital de viticultura intel·ligent

25 de novembre de 2022 de 17.00h a 19.00h Lloc: Celler Avgvstvs Fórvm, Carretera de Sant Vicenç, s/n, 43700 El Vendrell   El Canvi Climàtic és el gran repte de l’agricultura, que s’afegeix a d’altres com les tensions de preus i costos en la cadena de valor, la crisi energètica i forta inflació en els […]

Jornada tècnica presencial. L’ús del roure en enologia.

En aquesta jornada,  s’aprofundirà en la fabricació i ventall d’usos d’altres formes d’ús del roure diferents a la bota com xips, dominos, sticks, dogues, etc. que més enllà de la simple aromatització i d’imitar la criança en bota, obren la porta a altres aplicacions enològiques per al perfilat de vins.            […]

Microbiologia agrícola; antagonistes de patògens en vinya i horta

Jornada tècnica presencial i en línia Constantí, dimecres 21 de desembre de 2022   Inscripcions A través de RuralCat. Seleccioneu una de les dues modalitats: • Presencialment: Inscripcions • En línia: Inscripcions Per a més informació: Sr. Albert Domingo Tel.: 977 250 450 A/e: albert.domingo@gencat.cat  

30a Millésime BIO

Millésime BIO és EL mercat global líder per a professionals de les indústries de vi, sidra, cerveseria i licors orgànics. Propera edició del 30 i 31 de gener a l'1 de febrer de 2023 al Parc des Expositions de Montpeller. La sessió digital tindrà lloc una setmana abans de la fira, del 23 al 24 […]