Français de base pour la viticulture Modalitat a distància (16/10 – 30/11 2023)
Al món del vi i l’enoturisme, és necessari poder desenvolupar-se amb familiaritat en francès. Aquest curs està pensat per millorar les aptituds lingüístiques i vocabulari tècnic en llengua francesa, i tractarà aspectes […]
La URV organitza a Reus una nova edició del cicle de divulgació científica “La ciència del vi”
Les nou sessions mensuals de què consta l’esdeveniment inclouen una xerrada sobre el món del vi per part d’investigadors i investigadores de diferents disciplines científiques i el tast de dos […]
Most 12a edició
Festival Internacional de Cine del Vino Noviembre 2023 Del 2 al 12 al Penedès Del 22 al 26 al Priorat Most | Festival internacional de Cinema del Vi i el […]
Curs per a tècnics de poda en vinya. Aprofundiment a la poda de respecte.
Presentació i objectius Aquest curs està destinat a operaris i productors agrícoles amb experiència en la poda de la vinya. Orientat a caps de colla i encarregats. •Parlar de l’equilibri […]
SITEVI 2023
MontpellierDates: del 28 al 30 de novembre SITEVI és una de les fires professionals internacionals més importants dedicades a l'equipament i l'expertesa per a les indústries vitivinícoles, oli d'oliva, fruites […]
Producció agrària sostenible (PAS) i el Quadern Integrat d’Explotació (QIE)
Aquesta jornada pretén donar informació i resoldre els dubtes als titulars de les explotacions agrícoles. La PAS vol valorar la feina ben feta de les explotacions que s'esforcen per assolir […]
Potenciant la nostra identitat. Estratègies de xarxes socials per a DOP i IGP
Presentació Les xarxes socials són una eina essencial per a la promoció del producte agroalimentari amb distintiu de qualitat, però s'han d'utilitzar de manera correcta per a maximitzar l'impacte sobre […]
Sostenibilitat i petjada de carboni als laboratoris
La jornada té com a objectiu principal sensibilitzar els professionals de laboratori sobre la importància de reduir l’empremta de carboni en la seva activitat, promoure pràctiques més sostenibles i contribuir […]
Reptes de futur a la viticultura
En aquesta jornada es tractarà el futur del sector vitivinícola davant del repte del canvi climàtic en les properes dècades, tenint en compte la pagesia i el territori. PROGRAMA
Reptes de futur a la viticultura
Presentació En aquesta jornada es tractarà el futur del sector vitivinícola davant del repte del canvi climàtic en les properes dècades, tenint en compte la pagesia i el territori. […]
La gestió de l’aigua en empreses agroalimentàries en un context d’emergència per sequera
Presentació En el context actual d’emergència climàtica, accentuat el darrer any amb una sequera sense precedents, es fa urgent la necessitat d’adoptar mesures des de tots els sectors de la […]