Torna “La Verema del Cava” amb activitats per a tots els públics
Torna "La Verema del Cava" amb activitats per a tots els públics Del 26 d'agost al 30 de setembre, una vintena de cellers proposen activitats enoturístiques vinculades a la […]
Com establir la data de consum preferent en aliments no peribles per a prevenir el malbaratament alimentari?
Presentació A la UE s’estima que, anualment, es malbaraten 58 milions d’aliments a l’any, segons dades de l’Eurostat. D’aquesta xifra, el 10% està associat a errors en l’establiment de les […]
Festa de la Verema de la DO Tarragona
La Denominació d’Origen Tarragona organitza els pròxims a finals de setembre i principis d’octubre una nova edició de la seva Festa de la Verema amb l’objectiu de promocionar la seva Ruta del Vi i […]
Fira Agrària de Sant Miquel “Producció Agrària Sostenible a Catalunya”
Presentació El món ha de fer front a desafiaments urgents com ara el canvi climàtic i la degradació del medi ambient. Davant d’aquesta problemàtica, el DACC impulsa la Producció Agrària […]
Fira Agrària de Sant Miquel “Tendències de futur en la producció i el consum d’aliments”
Presentació A nivell europeu el sector de l’alimentació, des de la producció fins al consum, està canviant ràpidament. El consum està patint els efectes d’inflació molt elevada que altera els […]
Contingut efectiu d’envasos
Presentació Alguns equips, com els de control de pes, són d’ús generalitzat a quasi totes les organitzacions, mentre que altres són específics segons l’activitat. En tot cas, cal establir unes […]
BxCat Alimentació
Benvolguts col·legiats, benvolgudes col·legiades, Des del CBCat (Centre Blockchain de Catalunya) ens han fet arribar informació d’un esdeveniment que pot ser del vostre interès. Es tracta del BxCat Alimentació, una […]
VITEFF
VITeff és l'únic Saló Internacional de Tecnologia del Vi Escumós. Passa cada dos anys després de la verema. Va ser organitzat per la Cambra de Comerç del Marne fins al […]
Els vins de la DO Montsant mariden un any més el Festival Terrer
Ja està en marxa una nova edició del Festival Terrer al Priorat. Es tracta de la setena edició d’aquest esdeveniment cultural que uneix paisatge, cultura i vi, apostant per la sostenibilitat, el patrimoni […]
Français de base pour la viticulture Modalitat a distància (16/10 – 30/11 2023)
Al món del vi i l’enoturisme, és necessari poder desenvolupar-se amb familiaritat en francès. Aquest curs està pensat per millorar les aptituds lingüístiques i vocabulari tècnic en llengua francesa, i tractarà aspectes […]
La URV organitza a Reus una nova edició del cicle de divulgació científica “La ciència del vi”
Les nou sessions mensuals de què consta l’esdeveniment inclouen una xerrada sobre el món del vi per part d’investigadors i investigadores de diferents disciplines científiques i el tast de dos […]
Descobreix el nou espai d’innovació disruptiva de la indústria alimentària
L’Àrea d’Indústries Alimentàries de l’IRTA de Monells treballa amb i pel sector agroalimentari que ha de respondre a les demandes i necessitats d’un mercat condicionat per consumidors cada vegada més […]