La primavera del cava
Activitats entre vinyes al voltant del Cava aprofitant l’època de primavera. T'ho perdràs? 18 activitats increïbles: A l'Alt Penedès, l’Alt Camp, Alella i la Conca de Barberà. Descobreix les activitats!
Innovació a petites empreses agroalimentàries
Lloc de realització Sessió 16 de maig En línia. A través de la plataforma Adobe Connect Sessió 30 de maig Fundació Alícia Complex Món Sant Benet Camí de Sant Benet, […]
Jornada PATT presencial sobre Llevats acidificants per mitigar la pèrdua de l’acidesa i l’increment del pH en el vi
la setmana vinent es realitzarà una jornada PATT Presencial sobre: Llevats acidificants per mitigar la pèrdua d’acidesa i l’increment del pH en el vi. A càrrec d’Anna Puig. INCAVI_IRTA: […]
Novetats en la normativa d’ús sostenible de productes fitosanitaris
L'objectiu d'aquesta jornada és informar sobre les novetats en la gestió i transport de mercaderies perilloses, la gestió sostenible de productes fitosanitaris així com aspectes vinculats a la comercialització i […]
Indústria 4.0: Blockchain, nova eina per augmentar l’eficiència i reduir el rebuig a la indústria alimentària
Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Escola Agrària de Noves Tecnologies i Horticultura (Cabrils) Sra. Berta Català Tel.: 677 385 438 A/e: escolacabrils.accioclimatica@ gencat.cat
XI JORNADA AMBIENTAL 2023
XI JORNADA AMBIENTAL sota el lema “Parlem d’ecoansietat: hi ha futur per als joves? Passem a l’acció! Fem de la crisi ecosocial un motor de canvi'’. L’acte, organitzat per la Universitat […]
Presentació de Temps de Vi 2023
Temps de Vi presenta la seva edició d’enguany el pròxim dimarts 30 de maig a partir de les 19h als jardins de l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú (Pujada Far Sant Cristòfol, 2), un acte […]
Els sòls de panal: el terrer de la Garnatxa
Els panals són sòls molt particulars que es troben molt represenats a la Terra Alta, i que estan formats per materials arrossegats pel vent que baixava de l'Ebre fa milers […]
Matins d’innovació social al sector agroalimentari
El Departament d'Acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) promou, en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), els Matins d'innovació agroalimentària, un format de seminari tècnic que […]
JORNADA TÈCNICA: Las claves de la enología actual y del futuro: sostenibilidad, tecnologia e innovación
Dimarts, dia 8 de juny 2023 a les 9 hEscola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech PROGRAMA 09.00 - Benvinguda i presentació dels ponents.09.30 - L'estabilitat col·loidal […]