EUROVINO – Fachmesse für Wein
De la indústria per a la indústria La nova plataforma per a venedors i compradors de vi amb un enfocament en el mercat europeu amb un enfocament en el mercat de vendes de parla alemanya. EUROVINO del 3 al 4 de març de 2024 | Fira del Vi-Karlsruhe
Qualitat de l’aigua i prevenció de la legionel·losi (RD 3/2023 i RD 487/2022)
Presentació En aquesta jornada es donaran a conèixer les últimes actualitzacions normatives que afecten a la qualitat de l’aigua de consum i a les mesures de prevenció de la legionel·losi. Explorarem en detall el RD 3/2023, que estableix criteris tecnicosanitaris per a la qualitat de l’aigua de consum, el seu control i subministrament, i el […]
Jornada tècnica – El sector de l’oli: canvi climàtic i preus. La producció d’oli al Bages.
Consulta el programa aquí Lloc de realització Collbaix-Celler el Molí Camí de Rajadell, km 3 08241 Manresa Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Consell Comarcal del Bages Montserrat Selga Basomba Tel. 93 693 03 96 / 678 03 11 02 A/e: selgabm@ccbages.cat / rebostbages@ccbages.cat
Prowein Düsseldorf
Bienvenidos a ProWein -- ProWein Trade Fair
Alimentaria
12 - 15 MARÇ 2024 BARCELONA - RECINTE GRAN VIA Tota la informació a www.alimentaria.com
Jornada tècnica – Mesures per la reducció del risc de danys de la fauna cinegètica als conreus.
Lloc de realització Centre recreatiu Guardiolenc Avinguda de Catalunya 43. 08736 Guardiola de Fontrubí Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Oficina Comarcal de l’Alt Penedès Sílvia Dalet Tel.: 93 817 0534 A/e: oc_altpenedes.accioclimatica@gencat.cat
Wine innovation week La innovació en el sector vitivinicola, de la sequera a la digitalització
Presentació La Wine Innovation Week (WIW) d’INNOVI és una oportunitat única per a conèixer les darreres tendències i novetats al món del vi. Aquesta jornada serà l’acte de presentació d’aquest congrés anual organitzat per INNOVI, que enguany tindrà lloc el 3, 4 i 5 d’abril. Durant aquests tres dies que dura el congrés, empreses de […]
La comunicació, inevitable per sentir el vi”, sisena sessió del cicle “La Ciència del Vi
Descripció "La comunicació, inevitable per sentir el vi" Xerrada a càrrec de Ruth Troyano, periodista i autora de la col·lecció de llibres Retrats de Vi (URV), i tast de dos vins de la DO Montsant. Viatgem per Catalunya per conèixer diferents iniciatives culturals que posen el vi al centre, perquè més important que saber-ne, és sentir-lo. Des d'una llibreria […]
JORNADA TÈCNICA – Bag in Box: sostenibilitat, vida útil i procés d’envasat
Presentació El Bag-in-Box (BIB) és una solució innovadora i sostenible per a l'envasament dels productes vitivinícoles, gràcies a la seva petjada de carboni i a la llarga vida útil que proporciona. També és apta per altres productes com els sucs, l'aigua, l'ou líquid, els lactis, l'oli per a motors i els productes químics. En aquesta […]
JORNADA TÈCNICA – Situació actual dels artròpodes plaga de la vinya a Catalunya
Presentació Alguns dels insectes que afecten la vinya són importants pel seu dany directe, d’altres són els principals vectors de malalties. El canvi climàtic provoca canvis en la fenologia i composició d’espècies i també afecta l’adaptació de les plantes, les seves plagues i malalties. La disminució de l’ús d’insecticides, en part degut a l’èxit de […]
WATERTALKS: Innovació digital agrícola per fer front a la sequera
Ubicació: Aula Ramón Y Cajal, Seu històrica de la UB. (1r pis)
PROWINE Tokyo
Fair|ProWine Tokyo (prowine-tokyo.com)