Aliments lliures de contaminants
Metller-Toledo Carrer del Segrià 7-9, Cornellà de Llobregat, BarcelonaÉs un plaer anunciar la Jornada Tècnica dedicada al control de cossos estranys en el sector agroalimentari, que se celebrarà a Cornellà de Llobregat el proper dimecres 21 de febrer de 2024. Aquesta jornada se centra en l'exploració de l'ús i la necessitat d'equips com els detectors de metalls i els Rajos X en el […]
Introducció al vocabulari en anglès del tast de vins
Presentació La present jornada tècnica és dirigida a professionals del sector amb un mínim de coneixements d'anglès que desitgin aprofundir i millorar les aptituds lingüístiques i vocabulari tècnic en llengua anglesa d'aspectes relacionats amb el tast de vi. Cada cop hi ha més enoturisme de procedència internacional, i l'ús de l'anglès en activitats com ara […]
Jornada tècnica – Cobertes vegetals en cultius llenyosos
Consulta aquí el Programa de la jornada Lloc de realització Sala d’actes de l’ETSEAFIV Universitat de Lleida Av. Alcalde Rovira Roure, 191 25198 Lleida Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Institució Catalana d’Estudis Agraris Jaume Boixadera A/e: jaumeboixadera@gmail.com
Els Controls Oficials de residus de plaguicides en productes vegetals a Catalunya
Jornada en línia Divendres, 1 de març de 2024 Presentació La producció de vegetals a la UE és cada vegada més exigent. La retirada de productes fitosanitaris provoca la disminució d’eines per al control de diferents plagues cada cop més complexes, a la que els agricultors s’han d’exposar. Els països fora de la UE, sovint […]
EUROVINO – Fachmesse für Wein
De la indústria per a la indústria La nova plataforma per a venedors i compradors de vi amb un enfocament en el mercat europeu amb un enfocament en el mercat de vendes de parla alemanya. EUROVINO del 3 al 4 de març de 2024 | Fira del Vi-Karlsruhe
Qualitat de l’aigua i prevenció de la legionel·losi (RD 3/2023 i RD 487/2022)
Presentació En aquesta jornada es donaran a conèixer les últimes actualitzacions normatives que afecten a la qualitat de l’aigua de consum i a les mesures de prevenció de la legionel·losi. Explorarem en detall el RD 3/2023, que estableix criteris tecnicosanitaris per a la qualitat de l’aigua de consum, el seu control i subministrament, i el […]
Jornada tècnica – El sector de l’oli: canvi climàtic i preus. La producció d’oli al Bages.
Consulta el programa aquí Lloc de realització Collbaix-Celler el Molí Camí de Rajadell, km 3 08241 Manresa Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Consell Comarcal del Bages Montserrat Selga Basomba Tel. 93 693 03 96 / 678 03 11 02 A/e: selgabm@ccbages.cat / rebostbages@ccbages.cat
Prowein Düsseldorf
Bienvenidos a ProWein -- ProWein Trade Fair
Alimentaria
12 - 15 MARÇ 2024 BARCELONA - RECINTE GRAN VIA Tota la informació a www.alimentaria.com
Jornada tècnica – Mesures per la reducció del risc de danys de la fauna cinegètica als conreus.
Lloc de realització Centre recreatiu Guardiolenc Avinguda de Catalunya 43. 08736 Guardiola de Fontrubí Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Oficina Comarcal de l’Alt Penedès Sílvia Dalet Tel.: 93 817 0534 A/e: oc_altpenedes.accioclimatica@gencat.cat
Wine innovation week La innovació en el sector vitivinicola, de la sequera a la digitalització
Presentació La Wine Innovation Week (WIW) d’INNOVI és una oportunitat única per a conèixer les darreres tendències i novetats al món del vi. Aquesta jornada serà l’acte de presentació d’aquest congrés anual organitzat per INNOVI, que enguany tindrà lloc el 3, 4 i 5 d’abril. Durant aquests tres dies que dura el congrés, empreses de […]
La comunicació, inevitable per sentir el vi”, sisena sessió del cicle “La Ciència del Vi
Descripció "La comunicació, inevitable per sentir el vi" Xerrada a càrrec de Ruth Troyano, periodista i autora de la col·lecció de llibres Retrats de Vi (URV), i tast de dos vins de la DO Montsant. Viatgem per Catalunya per conèixer diferents iniciatives culturals que posen el vi al centre, perquè més important que saber-ne, és sentir-lo. Des d'una llibreria […]