Microbiologia agrícola; antagonistes de patògens en vinya i horta
Jornada tècnica presencial i en línia Constantí, dimecres 21 de desembre de 2022 Inscripcions A través de RuralCat. Seleccioneu una de les dues modalitats: • Presencialment: Inscripcions • En línia: Inscripcions Per a més informació: Sr. Albert Domingo Tel.: 977 250 450 A/e: albert.domingo@gencat.cat
Ajuts per al foment de la transformació del sistema agroalimentari i pesquer català
Inscripcions Per a més informació: A/e: ajutsestrategia_alimentaria. accioclimatica@gencat.cat
30a Millésime BIO
Millésime BIO és EL mercat global líder per a professionals de les indústries de vi, sidra, cerveseria i licors orgànics. Propera edició del 30 i 31 de gener a l'1 de febrer de 2023 al Parc des Expositions de Montpeller. La sessió digital tindrà lloc una setmana abans de la fira, del 23 al 24 […]
Barcelona Wine Week
6 - 8 FEBRERO 2023 BARCELONA - RECINTO MONTJUÏC Barcelona Wine Week | Descubre la mejor añada del vino español
Curs de formació a distància: Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris
Aquest curs ofereix una formació general i específica sobre l'ús i la manipulació de productes fitosanitaris, que permet, alhora, obtenir el carnet de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris de nivell qualificat que exigeix la normativa vigent (DECRET 61/2015, de 28 d’abril). Els estudiants faran tot el curs a distància (a excepció de la sessió […]
Wine Paris & Vinexpo Paris 2023
Del 13 al 15 de febrer de 2023, París acollirà tot el camp de vins i licors, tant productors com visitants professionals, durant 3 intensos dies de reunions clau, converses emocionants i cites de negocis a mida. Tota la info a winepareis-vinexpo.vinexposium-connect.com
ENOMAQ
Saló Internacional de maquinària, tècniques i equips a la Fira de Saragossa. Tota la informació a www.feriazaragoza.es
Curs presencial: Operaris de poda. Introducció a la poda de respecte
Aquest curs està destinat a aquells treballadors que volen perfeccionar la seva tècnica i entendre, amb més profunditat, les reaccions en el temps del cep; destinat a persones relacionades amb el sector agrari, en especial a operaris i productors agrícoles i a persones que vulguin millorar en la poda. Al ser un curs de modalitat PRESENCIAL, […]
Biodiversitat a les vinyes i altres cultius. Descobrim i potenciem la fauna autòctona del nostre entorn
Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: A/e: aida.fernandezg@gencat.cat
Jornada tècnica presencial. El conreu de l’olivera; des de la tradició al futur.
En aquesta jornada es tractaran els següents punts entre altres: varietats d’olivera a Catalunya des del punt de vista de la prospecció, de la caracterització i de les DOPs, s’explicaran els factors agronòmics crítics per la qualitat de l’oli, s’aprofundirà en el món dels cultius superintensius, i es donaran a conèixer les noves varietats d’olivera, […]
Jornada vinya extensió agrària
A través de formulari: Inscripcions Per a més informació: Sr. José Antonio Gil Santos Tel.: 627 482 505 A/e: jgilsantos@gencat.cat