Curs per a tècnics de poda en vinya. Aprofundiment a la poda de respecte
Aquest curs està destinat a operaris i productors agrícoles amb experiència en la poda de la vinya i orientat a caps de colla i encarregats. Entre d’altres temes, es parlarà de l’equilibri de les plantes i saber perquè podem un cep, s’aprendran conceptes avançats de la poda hivernal i de la poda en verd de […]
Tècnics de Poda en vinya. Aprofundiment a la poda de respecte.
Del 15 al 24 de novembre de 2022 Modalitat presencial adreçada a TREBALLADORS EN ACTIU. (abstenir-se jubilats i funcionaris) Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, Sant Sadurní d’Anoia. 18 hores Inscripcions
Experiència en l’aplicació d’estratègies alternatives per al control eficaç de la podridura grisa del raïm causada pel fong Botrytis cinerea.
El projecte “Estratègies alternatives a l’ús de fungicides de síntesi per al control de Botrytis al cultiu de la vinya”, dins del marc de la convocatòria “Ajut a les activitats de demostració” del DACAAR, defineix diferents estratègies de tractaments per combatre la malaltia fúngica de la podridura grisa, coneguda també com a Botrytis cinerea. Les […]
L’ús d’àmfores per a l’elaboració de vins de qualitat
Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Tel.: 977 831 766 A/e: info@vitec.wine
Vin-Q: Comunitat digital de viticultura intel·ligent
25 de novembre de 2022 de 17.00h a 19.00h Lloc: Celler Avgvstvs Fórvm, Carretera de Sant Vicenç, s/n, 43700 El Vendrell El Canvi Climàtic és el gran repte de l’agricultura, que s’afegeix a d’altres com les tensions de preus i costos en la cadena de valor, la crisi energètica i forta inflació en els […]
Prevenció de malalties de la fusta de la vinya: la poda de respecte
Jornada tècnica en línia Dimecres, 30 de novembre de 2022 Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: A/e: comunicacio@innovi.cat
Potenciació dels recursos agroalimentaris endògens cap a nous models del negoci circular
Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Sr. Roger Bosch A/e: roger@bell-lloc.cat
Jornada tècnica presencial. L’ús del roure en enologia.
En aquesta jornada, s’aprofundirà en la fabricació i ventall d’usos d’altres formes d’ús del roure diferents a la bota com xips, dominos, sticks, dogues, etc. que més enllà de la simple aromatització i d’imitar la criança en bota, obren la porta a altres aplicacions enològiques per al perfilat de vins. […]
Microbiologia agrícola; antagonistes de patògens en vinya i horta
Jornada tècnica presencial i en línia Constantí, dimecres 21 de desembre de 2022 Inscripcions A través de RuralCat. Seleccioneu una de les dues modalitats: • Presencialment: Inscripcions • En línia: Inscripcions Per a més informació: Sr. Albert Domingo Tel.: 977 250 450 A/e: albert.domingo@gencat.cat
Ajuts per al foment de la transformació del sistema agroalimentari i pesquer català
Inscripcions Per a més informació: A/e: ajutsestrategia_alimentaria. accioclimatica@gencat.cat