Curs Viticultura Biodinàmica: Eines de diagnosi i treballs de tardor
Modalitat presencial del 14.11.22 al 19.12.22 Cada vegada hi ha més viticultors i elaboradors interessats en la viticultura biodinàmica, atrets pels bons resultats d’aquest mètode, tant en la vitalització dels sòls com en la qualitat de la vinya. El sector vitivinícola aposta cada cop més per aquestes pràctiques i, per això, creix la demanda de formació. […]
Curs per a tècnics de poda en vinya. Aprofundiment a la poda de respecte
Aquest curs està destinat a operaris i productors agrícoles amb experiència en la poda de la vinya i orientat a caps de colla i encarregats. Entre d’altres temes, es parlarà de l’equilibri de les plantes i saber perquè podem un cep, s’aprendran conceptes avançats de la poda hivernal i de la poda en verd de […]
Tècnics de Poda en vinya. Aprofundiment a la poda de respecte.
Del 15 al 24 de novembre de 2022 Modalitat presencial adreçada a TREBALLADORS EN ACTIU. (abstenir-se jubilats i funcionaris) Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, Sant Sadurní d’Anoia. 18 hores Inscripcions
Experiència en l’aplicació d’estratègies alternatives per al control eficaç de la podridura grisa del raïm causada pel fong Botrytis cinerea.
El projecte “Estratègies alternatives a l’ús de fungicides de síntesi per al control de Botrytis al cultiu de la vinya”, dins del marc de la convocatòria “Ajut a les activitats de demostració” del DACAAR, defineix diferents estratègies de tractaments per combatre la malaltia fúngica de la podridura grisa, coneguda també com a Botrytis cinerea. Les […]
L’ús d’àmfores per a l’elaboració de vins de qualitat
Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Tel.: 977 831 766 A/e: info@vitec.wine
Vin-Q: Comunitat digital de viticultura intel·ligent
25 de novembre de 2022 de 17.00h a 19.00h Lloc: Celler Avgvstvs Fórvm, Carretera de Sant Vicenç, s/n, 43700 El Vendrell El Canvi Climàtic és el gran repte de l’agricultura, que s’afegeix a d’altres com les tensions de preus i costos en la cadena de valor, la crisi energètica i forta inflació en els […]
Prevenció de malalties de la fusta de la vinya: la poda de respecte
Jornada tècnica en línia Dimecres, 30 de novembre de 2022 Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: A/e: comunicacio@innovi.cat
Potenciació dels recursos agroalimentaris endògens cap a nous models del negoci circular
Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Sr. Roger Bosch A/e: roger@bell-lloc.cat
Jornada tècnica presencial. L’ús del roure en enologia.
En aquesta jornada, s’aprofundirà en la fabricació i ventall d’usos d’altres formes d’ús del roure diferents a la bota com xips, dominos, sticks, dogues, etc. que més enllà de la simple aromatització i d’imitar la criança en bota, obren la porta a altres aplicacions enològiques per al perfilat de vins. […]
Microbiologia agrícola; antagonistes de patògens en vinya i horta
Jornada tècnica presencial i en línia Constantí, dimecres 21 de desembre de 2022 Inscripcions A través de RuralCat. Seleccioneu una de les dues modalitats: • Presencialment: Inscripcions • En línia: Inscripcions Per a més informació: Sr. Albert Domingo Tel.: 977 250 450 A/e: albert.domingo@gencat.cat