ES CONSTATA QUE ELS ESCUMOSOS QUE FAN LA SEGONA FERMENTACIÓ AMB SURO OBTENEN UN TRET DIFERENCIAL POSITIU

ES CONSTATA QUE ELS ESCUMOSOS QUE FAN LA SEGONA FERMENTACIÓ AMB SURO OBTENEN UN TRET DIFERENCIAL POSITIU

Hola, us envio notícia per publicar a la web, apartat notícies del sector.

ES CONSTATA QUE ELS ESCUMOSOS QUE FAN LA SEGONA FERMENTACIÓ AMB SURO OBTENEN UN TRET DIFERENCIAL POSITIU

Els resultats es van presentar en un tast divulgatiu a la Barcelona Wine Week dirigit per les empreses que han impulsat el projecte.

El projecte científic GO SensoVI ha reunit els sectors vitivinícola i surer per investigar i constatar l’impacte del tap de suro en la segona fermentació dels vins escumosos. El projecte és fruit de l’interès per recuperar l’ús del tap de suro en la segona fermentació dels vins escumosos i estudiar per primera vegada de manera científica quin és el valor afegit d’utilitzar aquest element.

Les conclusions sensorials o de consum del projecte es van presentar el dilluns 3 de febrer, en un tast divulgatiu a la Barcelona Wine Week davant d’un públic professional de cinquanta persones que va poder constatar com la incorporació del suro a la segona fermentació dels escumosos és una tendència a l’alça. Hi van intervenir els surers Joan J. Puig (Francisco Oller SA) i Margarida Matas (TESA Cork) i els cellerers Jaume Gramona (Gramona) i Ton Mata (Recaredo).

Més informació:  https://icsuro.com/es-constata-que-els-escumosos-que-fan-la-segona-fermentacio-amb-suro-obtenen-un-tret-diferencial/