Notícies del sector
TORNEN A BARCELONA ‘LES NITS DE LA DO MONTSANT’
•
octubre 12, 2024
La Denominació d’Origen Montsant torna a Barcelona amb la seva experiència gastronòmica d’alt nivell: Les Nits de la DO …
Notes de premsa 25/09/2024 Ideen un sistema per transformar el diòxid de carboni de la fermentació del vi en metà per a altres usos dins la vinya
•
octubre 12, 2024
La recerca del Departament d’Enginyeria Química de la URV forma part d’un projecte europeu per …
La DO Terra Alta marida les primeres jornades de l’arròs del Delta de l’Ebre
•
setembre 14, 2024
LA DO TERRA ALTA MARIDA LES PRIMERES JORNADES DE L’ARRÒS DEL DELTA DE L’EBRE …
La DO Montsant arrenca una nova verema prematura i que es preveu més curta de l’habitual
•
setembre 14, 2024
La Denominació d’Origen Montsant posava en marxa oficialment la seva verema 2024 la tercera setmana d’agost, …
AMB 770.000 QUILOS COLLITS, LA DO TERRA ALTA PREVEU UNA VEREMA INFERIOR A LES DARRERES CAMPANYES
•
agost 26, 2024
La verema a la Denominació d’Origen Terra Alta va arrencar fa un parell de setmanes …
Aquest dissabte 24 d’agost s’han donat a conèixer les medalles d’or, plata i bronze de …
Aconsegueixen produir sucs de préssec i raïm més saludables reaprofitant els residus del vi
•
agost 26, 2024
La URV i l’IRTA col·laboren en el desenvolupament d’un suc funcional utilitzant les mares del …