Comunicats ACE-CEEC
Organitzat per la Fundació per a la Recerca del Vi i la Nutrició (FIVIN) juntament …
ICSURO newsletter d’octubre 2023
FORMACIÓ SOBRE EL SURO PEL WSET SCHOOL OF LONDONLa Fundació Institut Català del Suro va impartir una …
El pròxim 29 de setembre se celebra la inauguració de la mostra i la presentació …
Arriba una nova edició de la Mostra de Vins amb DO Terra Alta a la Festa del Vi de Gandesa
La 36a edició de la Festa del Vi arrencarà a Gandesa el pròxim divendres 3 de novembre. Al llarg del cap de …
La DO Montsant reprèn l’activitat internacional amb la visita d’un grup d’importadors dels EUA
La Denominació d’Origen Montsant reprèn aquesta segona quinzena d’octubre la seva activitat internacional després d’uns anys en què …
Josep Maria Puiggròs: “He vist una evolució extraordinària del vi català”
La seva trajectòria es fa difícil de resumir en un article i poques paraules. L’Enginyer …
L’ESVICC i la DO Pla de Bages concedeixen 5 beques d’estudis relacionats amb la vinya i el vi
Els alumnes becats tenen petits projectes vitícoles al Bages Les beques són al 50% en …
Una recerca de la URV permet establir diferents punts de maduració òptims de la fruita per ampliar-ne les possibilitats comercials
L’estudi del Departament de Química Analítica i Química Orgànica, que es basa en un mostreig …