Cinquena sessió del Club de tast

Cinquena sessió del Club de tast

El passat dimarts 25 de març vam gaudir d’una sessió inspiradora amb Almudena Alberca, Master of Wine, que ens va endinsar en les noves tendències del món del vi i la importància del tapament en la seva evolució.

Vam descobrir com el tipus de tap pot influir en la qualitat, la conservació i fins i tot en l’expressió sensorial del vi. Es van tastar vins amb diferents tipus de tancament – des de suro natural fins a alternatives tecnològiques – per analitzar les diferències i entendre com la tecnologia actual, fins i tot amb la intel·ligència artificial, permet optimitzar el rendiment del tap i millorar l’experiència del consumidor.

“El suro, tot i ser un material ancestral, és avui una font d’innovació gràcies a la seva adaptació tecnològica”.

Una jornada plena d’aprenentatges que ens recorda que darrere de cada ampolla hi ha molt més del que sembla.

També vam conèixer la feina de Cork Supply,  https://corksupply.com/es empresa capdavantera que aposta per a la sostenibilitat i la qualitat dels seus productes, aportant solucions avançades a les necessitats del sector.

La col·laboració de Cork Supply, patrocinador de l’associació, ha estat fonamental per a l’èxit d’aquesta sessió.