GRUP AGROVIN PRESENTARÀ EL SEU EQUIP D'ULTRASONS EN SIMEI 2024

La seva innovadora tecnologia, patentada internacionalment, permet optimitzar l’extracció de compostos del raïm millorant la qualitat del vi amb un considerable estalvi de temps i costos.

14 octubre de 2024. – El pròxim mes de novembre l’empresa manchega Grupo Agrovin, especialitzada en solucions enològiques, acudirà a la 30a edició de SIMEI per a presentar al públic internacional Ultrawine Perseo, el revolucionari sistema enològic que permet millorar la qualitat del vi a través dels ultrasons.
L’equip, que compta amb una patent internacional, ja ha estat reconegut amb el Premi a la Innovació per la DO La Mancha, i compta amb l’aprovació de l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi.

La seva presentació en SIMEI, la major exposició internacional d’equips i maquinària enològica, suposa un pas més en el reconeixement internacional d’aquesta tecnologia, que ja està marcant la senda cap al futur de la producció vitivinícola. De fet, tota la participació de Grup Agrovin en aquesta edició del Saló Internacional de Màquines per a Enologia i Embotellat estarà enfocada en la difusió i divulgació del potencial dels ultrasons en la indústria del vi. Així, Ultrawine Perseo serà la tecnologia protagonista de l’estand amb el qual Grupo Agrovin comptarà en SIMEI, mentre que el dijous 14 de novembre a les 12h s’oferirà la  ponència ““Ultrasonidos en enología, técnica innovadora en vinificación”.

La xerrada, que estarà disponible en espanyol, anglès i italià, serà impartida per tres experts del sector: Encarna Gómez, catedràtica de la Universitat de Múrcia en l’àrea de tecnologia dels aliments, explicarà la recerca realitzada sobre l’aplicació d’ultrasons en vinificació. Álvaro Maestro, director tècnic del Celler Emilio Moro, aportarà la seva experiència en l’optimització de vins negres a través d’ultrasons, a nivell industrial en celler. Federico Casassa, professor d’Enologia i Anàlisi Sensorial del Vi en la universitat politècnica de Califòrnia en Sant Lluís Obispo, compartirà els resultats dels assajos realitzats amb ultrasons en tres collites de negres per a la disminució de pirazinas.

La 30a edició de SIMEI

se celebrarà entre el 12 i el 15 de novembre de 2024 en el recinte firal de Milà. L'estand de Grupo Agrovin estarà localitzat en el pavelló 3, estand A11-B12.

 

Contacte:

Clara García Vallés
clara.garcia@agrovin.com
+34 677 618 788