Els cellers petits s’obren camí a Tarragona

Vins de productors de proximitat, formatges i embotits artesans. Aquesta és, a grans trets, l’oferta de Bacus Tarragona, la nova botiga que ha obert portes a pocs metres de la Tarraco Arena Plaça, concretament al carrer Mallorca, 14 de la capital, impulsada per l’enòloga Maria Cerdà i l’Oriol Solé.

Bacus Tarragona neix amb l’objectiu de donar espai i visibilització a cellers amb petites produccions, amb un màxim de 50.000 ampolles per celler. Aquesta iniciativa busca destacar l’autenticitat i la qualitat que sovint es troba en les petites produccions, on l’atenció al detall i la passió pel vi són el centre de cada ampolla. A Bacus Tarragona, els visitants podran descobrir una selecció única de vins que reflecteixen el caràcter i la dedicació dels seus productors. També una selecció de vins Espanyols i internacionals com també de cerveses artesanes. 

L’aposta per les petites produccions permet a Bacus Tarragona oferir una experiència vinícola diferent i exclusiva. Els cellers seleccionats formen part d’una selecció feta amb molta cura per garantir una diversitat d’estils i productes que representen la riquesa del territori. Cada ampolla disponible a Bacus Tarragona explica una història, oferint als clients l’oportunitat de conèixer i apreciar els esforços de viticultors compromesos amb l’excel·lència i la tradició.

A més de ser una botiga de vins, Bacus Tarragona vol ser un punt de trobada per als amants del vi. Amb esdeveniments regulars com tastos, tallers i presentacions de cellers, l’espai es converteix en un lloc de connexió i aprenentatge. Així, Bacus Tarragona no només dona visibilitat als petits productors, sinó que també enriqueix la cultura vinícola local, fomentant una comunitat apassionada i informada.

A partir de l’agost, Bacus Tarragona ampliarà la seva oferta amb sessions d’art i vi, una proposta innovadora que combina la creativitat artística amb el gaudi del vi. Aquestes sessions permetran als participants explorar la seva vena artística mentre degusten una selecció de vins exclusius de petites produccions. L’activitat, dirigida per artistes, oferirà una experiència única on l’art i el vi es fusionen per crear moments memorables.

 

Per a més informació: @bacus_tarragona / 652940520 / bacustarragona@gmail.com