Continuen amb el Club de Tast a la Facultat d’Enologia, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV, i que va dirigit principalment als estudiants de la Facultat.
Pròxima sessió: dimecres 31 de gener a les 18h a l’aula de tast de la Facultat.
Aquesta sessió anirà a càrrec de Rafael Richart, enòleg del celler Atavus Priorat. Ell és alumni del Grau d’Enologia, Executive MBA i estudiant del Diploma WSET a Londres.
Atavus Priorat és un celler que elabora vins a la D.O.Q. Priorat i D.O. Montsant. Aposta per fer uns vins de mínima intervenció, respectant al màxim la materia primera per fer un producte que representi les varietats utilitzades i l’anyada.
En aquest tast es tastaran un vi blanc, un vi taronja, un vi negre i un monovarietal de Cabernet Sauvignon.
Per participar, els interessats us podeu inscriure enviant un correu ace@enolegs.cat si l’aforament ho permet s’obrirà als associats/col·legiats i es confirmarà la plaça per correu electrònic.