Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

SITEVI 2023

novembre 28, 2023 - novembre 30, 2023

Dates: del 28 al 30 de novembre

SITEVI és una de les fires professionals internacionals més importants dedicades a l’equipament i l’expertesa per a les indústries vitivinícoles, oli d’oliva, fruites i hortalisses. Aquest esdeveniment es realitza cada dos anys a Montpeller, França, i és conegut per reunir professionals de tot el món.

El saló ofereix una plataforma on es presenten les últimes innovacions en equips i serveis per a aquestes indústries, a més d’oferir un espai per a conferències i tallers que tracten temes rellevants del sector. També hi ha competències, com els SITEVI Innovation Awards, que reconeixen productes, serveis o pràctiques particularment innovadores.

Així, SITEVI és un esdeveniment clau per a productors, enòlegs, agricultors i altres professionals relacionats amb les indústries vitivinícola, olivera i hortofrutícola, ja que ofereix una oportunitat única per conèixer les tendències emergents, compartir experiències i connectar amb altres professionals del sector.

Descripció de l’Esdeveniment:

El prestigiós esdeveniment internacional SITEVI Innovation Awards 2023 està preparant-se per donar la benvinguda als professionals del sector del vi. El concurs d’innovació és una gran oportunitat per a les empreses per donar a conèixer les seves novetats i aportacions al sector.

Per a més informació sobre l’esdeveniment, les inscripcions, el reglament de decoració, els horaris de muntatge i desmuntatge, així com els contactes útils, es pot visitar l’espai de client de SITEVI 2023.

Si ets un expositor que vol participar, pots fer-ho mitjançant l’espai del client a la web de SITEVI 2023. I si encara no tens un compte, primer has de fer una simulació i després crear el teu compte i sol·licitar la participació.

Si ets decorador o instal·lador de stands, per obtenir accés a l’espai d’Expositors del SITEVI 2023, hauràs de sol·licitar-ho al teu client.

Per a més detalls, visiti el lloc web oficial de l’esdeveniment.

Enllaç per a més informació i inscripcions 

Segueix l’Agenda enolegs.cat per mantenir-te informat sobre els esdeveniments més rellevants del sector.

Mostra els detalls

Inici:
novembre 28, 2023
Finalització:
novembre 30, 2023

Recinte

Montpellier
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

SITEVI