Dimecres passat vam celebrar l’última sessió del Club de Tast de la temporada, organitzada per la Facultat d’Enologia de la URV i l’ACE.
Va ser una sessió especial en que Toni Padilla, publicista i sommelier, responsable del departament d’imatge de Ferrer Wines, va introduir als assistents les tècniques d’un bon maridatge.
Ho va fer maridant quatre vins de Cavas Hill:
– Kyma Blanc (100% Macabeu, criança 12 mesos en botes d’acàcia i de roure francès) maridat amb canonges i ruca amb fruita blanca i salmó fumat.
– Kyma Negre (100% Syrah, criança 18 mesos en botes de roure francès i americà) maridat amb Steak tàrtar de vedella.
– Panot Gaudí Pinot Noir (100% Pinot Noir, Brut criança de 12 mesos) maridat amb Formatge tendre d’ovella amb melmelada de gerds.
– Col·lecció Privada (Xarel·lo i parellada, Brut Nature gran reserva amb 40 mesos de criança) maridat amb Pernil ibèric i bastonets.