- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Família Torres converteix el seu celler en un dels escenaris del festival Ressons Penedès by Cruïlla
abril 29, 2023 - abril 30, 2023
El celler familiar acollirà a la seva finca Mas La Plana els concerts de Soleá Morente i Pol Batlle & Rita Payés els dies 29 i 30 d’abril
Família Torres complementa la proposta musical del festival amb una àmplia oferta enogastronòmica durant tot el cap de setmana
Família Torres participa a la primera edició del Ressons Penedès by Cruïlla i es converteix en un dels singulars escenaris d’aquest festival que fusiona música, enoturisme i vi els dies 28, 29 i 30 d’abril. A més, el celler familiar complementa la proposta de concerts amb un ampli ventall d’experiències enogastronòmiques a peu de vinya durant tot el cap de setmana dins l’espai Village, creat especialment per a l’ocasió i ubicat a la mateixa finca Mas La Plana.
El primer dels concerts a Família Torres tindrà lloc el dissabte, 29 d’abril, a les 7 del vespre. L’oferirà Soleá Morente, filla del cantant Enrique Morente i germana d’Estrella Morente, una artista que combina el flamenc amb la musica indie, pop, rock i la rumba i que interpretarà alguns dels seus grans èxits com ‘Cosas Buenas’, ‘Bajo la luz Perfecta’ i ‘Iba a decirtelo’, entre d’altres. El diumenge 30 d’abril, a les 6 de la tarda, serà el torn del duet format per Pol Batlle i Rita Payés, dos cantautors de jazz soul amb grans dots per la interpretació amb grans temes com ‘Salt Mortal’, produït amb el músic Juan Berbín, ‘Tiempo’ o ‘Imagina’.
Al llarg del cap de setmana, Família Torres crearà l’espai Village molt a prop de l’escenari, un espai enogastronòmic amb el vi com a gran protagonista on poder gaudir, abans, durant i després de les actuacions, d’una àmplia selecció de propostes gastronòmiques i vins que el celler elabora al Penedès com Vinyarets blanc i negre, Clos Ancestral, Waltraud o Mas La Plana, entre d’altres. A la zona de food trucks, els assistents podran acompanyar els vins amb productes ecològics i de proximitat com els formatges de Xerigots, les empanades de Muns, les hamburgueses ecològiques del Penedès de Happyfoods o, per als més llaminers, una selecció de creppes dolces i salades de la mà de Crep de la Crep. El recinte del Village obrirà a partir de les 4 de la tarda i els assistents podran gaudir de la música en directe del DJ Delapierre, un cop acabi el concert i fins a la mitjanit.
La proposta enogastronòmica de Família Torres en el marc del festival també inclourà el Menú Ressons del seu restaurant El Celleret, una proposta de cuina de mercat elaborada pel xef Sergi Millet amb plats com l’amanida de favetes i els ous a baixa temperatura amb patates al romaní i sobrassada o el lluç a la brasa amb salsa verda i el xai ‘del senyoret’ al vi negre amb salsifís. Tot això harmonitzat amb alguns dels vins més emblemàtics del celler com el cabernet sauvignon Mas La Plana o l’ancestral Forcada.
Ressons Penedès by Cruïlla neix amb la intenció de fusionar la música amb el vi i l’enoturisme, els grans protagonistes del territori, en un esdeveniment únic. El festival, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 d’abril, reunirà a grans artistes del panorama musical i oferirà 36 actuacions de gran, mitjà i petit format en 21 escenaris singulars, els cellers i espais culturals de l’Alt Penedès.
Dissabte 29 d’abril – Soleá Morente
16h. Obertura Village
19h. Concert de Soleá Morente. Compra d’entrades aquí
Després del concert:
– DJ Delapierre al Village
– Sopar ‘Menú Ressons’ a El Celleret. Reserves aquí
Diumenge 30 d’abril – Pol Batlle & Rita Payés
16h. Obertura Village
18h. Concert Pol Batlle & Rita Payés. Compra d’entrades aquí
Després del concert:
– DJ Delapierre al Village
– Dinar ‘Menú Ressons’ a El Celleret. Reserves aquí